Elektrostatiske filterløsninger egner sig til optimal luftfiltrering af olierøg, olietåge og olieagtige emulsioner.

Ved f.eks. at benytte Bristols elektrostatiske filterløsninger, får man en optimal luftfiltrering af olierøg, olietåge og olieagtige emulsioner samt af enhver form for tåge, røg, gas og affaldsprodukter i luften.

Alle filtre overholder de tilladte partikel-eksponeringsniveauer, hvilket giver omkostningseffektive fordele og øget produktivitet.

Vi tilbyder elektrostatiske filterløsninger til optimal luftfiltrering af olierøg, olietåge og olieagtige emulsioner samt af enhver form for tåge, røg, gas og affaldsprodukter i luften.

Vi har en bred vifte af elektrostatiske filtre og mekaniske filtre, der er designet hhv. som individuelle og som modulære enheder.

Individuelle filtre
For luftmængder fra 300 til 3000 m3/t tilbydes kompakte individuelle filtre med høj ydeevne. De behøver kun 0,23 til 0,88 m2 plads og kan derfor installeres på eller ved siden af en hvilken som helst applikation.

Modulopbyggede filtre
For energieffektiv og kraftfuld luftfiltrering af mængder fra 2000 til 42000 m³/t og mere. De modulopbyggede filterløsninger til ekstrem partikelforurening er ideelle til luftbehandlingssystemer.

Individuelle filtre

Modulopbyggede filtre