Tekstiler
Ved fremstilling af forskellige former for tekstiler eller stoffer i f.eks. Stentermaskiner kan der forekomme olietåge og olierøg. Med den rette filterenhed bliver luften ren igen, og som om det ikke er nok, er filterteknologien nået så langt, at luften kan recirkuleres! Dette gør man i mange europæiske lande, men endnu ikke i Danmark, da den danske lovgivning ikke er fulgt med udviklingen.

Ved opvarmning af forskellige stoffer, f.eks. i stentermaskiner og/eller under tilførelse af forskellige substanser til forbedring af stoffet, kan olietåge eller olierøg forekomme. Hvis luften ikke filtreres vil den forurene både det indendørs og udendørs miljø.

Med den rette filterløsning får medarbejderne ren luft samtidig med at man sparer energi og penge. Ved at benytte en enhed med flere filtertrin og et HEPA filter, sikres man at det kun er fuldstændig ren luft, der forlader filteret. Og det er denne teknologi der gør, at luften kan føres tilbage til lokalerne eller sendes gennem en varmeveksler til andre dele af anlægget.